OVER ONS

HB Schoenmode Arnhem

Sinds 1989 is HB Schoenmode een begrip in Arnhem en omgeving. Een schoenwinkel voor de hele familie.

Een breed assortiment wordt gevoerd om aan ieders wens te kunnen voldoen. Dames-, heren- en kinderschoenen in verschillende prijsklassen. Gevestigd in het overdekte gedeelte van Winkelcentrum Presikhaaf te Arnhem waar u uw auto kwijt kan op een van de vele gratis parkeerplaatsen.

Iedere laatste zondag van de maand is het winkelcentrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Op 1 september 2016 opende we de deuren in Velp aan de Hoofdstraat na een flinke verbouwing.

Een brede collectie dames- en herenschoenen die zich kenmerkt door zowel exclusieve modeschoenen als comfort-, gemaks-schoenen en pantoffels. Deze prachtige collectie voor de voeten wordt aangevuld met accessoires als omslagdoeken, hoeden, handschoenen, riemen, portemonnees en tassen.

HB Schoenmode Velp

Wijs modeschoenen Dieren

Wijs Modeschoenen heeft een rijke historie in Dieren en omstreken welke teruggaat tot 1810.

Dames-, Heren en Kinderschoenen worden met zorg, passie en kennis geselecteerd. De collecties zijn breed en kenmerken zich door de combinatie van mode, comfort en een goede  prijs- kwaliteit verhouding.

Uw voeten in goede handen bij Wijs Modeschoenen in Dieren.

Wat wij u bieden

Z

Pasvorm & Comfort

Moeilijke of makkelijke voeten, een schoen moet goed passen en lekker lopen, voor jong en voor oud. Omdat geen enkele voet hetzelfde is voeren wij zowel voor kinderen als voor volwassenen diverse breedtematen en adviseren wij u graag als het gaat om het vinden van een goed passende en leuke schoen.
Zijn er op maat gemaakte zooltjes van een podoloog of orthopeed van toepassing die het vinden van een leuke en fijne schoen moeilijk maken? Geen probleem, ook hier draaien wij onze hand niet voor om. 

Z

Service & Garantie

Onze collecties zijn opgebouwd uit diverse merken. Deze voeren wij uit vertrouwen en goede ervaringen met de betreffende fabrikanten. Indien u ontevreden bent over een product horen wij dat graag en pakken wij graag de kans aan om dit samen met de fabrikant op te lossen. Zo houden wij onze klanten tevreden.

Z

Modieus & Eigentijds

2 keer per jaar oriënteren wij ons op het gebied van de ontwikkelingen in de modebranche. In deze periode bezoeken we diverse beurzen en evenementen om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de nieuwe trends. Deze vertalen wij weer naar onze klanten en klantjes om zo een collectie neer te zetten die voor eenieder wat te bieden heeft. Van eigentijdse klassiekers, tot hoog-modische modellen en tijdloze eyecatchers: we zijn van alle markten thuis.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden wordt over bijvoorbeeld de start van de opruiming of het compleet hebben van de nieuwe collectie? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

Bezoek ons

Hanzestraat 248, 6826 MS Arhem
Hoofdstraat 89D, 6881 TD Velp
Diderna 2, 6951 CW Dieren

Bel ons

Arnhem: 026-3613229
Velp: 026-7511300
Dieren: 0313-416496